Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой има ли идея ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщение
    Аз си го поръчах това - края на седмицата ще ми го направят за 6те фара (9 см. ще е диаметъра на ринга - мерих фара и той е 10, за да влезне). Аз също няма да си го правя сам - имам един познат при, който ходя за тоците и ше му го дам на него. Ше пусна снимки после.
    Ще чакам да видя снимки и да кажеш дали е бил труден монтажа (ако присъстваш де) и да видим какво ще е ако трябва да прескоча до София да ми дадеш някакви кординати на твоя човек : )))

Comment

Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
      Ще чакам да видя снимки и да кажеш дали е бил труден монтажа (ако присъстваш де) и да видим какво ще е ако трябва да прескоча до София да ми дадеш някакви кординати на твоя човек : )))
      Нямаш никви проблеми, само че да знаеш ще е следващата седмица средата сигурно, че ми е натоварено сега и едва ли ще успея да я закарам.
      Алфа ромео 75 2.0
      Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
      Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        само че определено трябва да не е на 6те къга, макс на 4, аз бих го направил само на 2
        Батка,давай да взимаме един комплект за двамата на по 2 фара...........навит ли си ??????
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Интересно дали изобщо се виждат мигачите на тая кола с ринговете в тях?
          То у нас кой ли ги гледа и ползва де, ама все пак...
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Интересно дали изобщо се виждат мигачите на тая кола с ринговете в тях?
            То у нас кой ли ги гледа и ползва де, ама все пак...
            Ще се виждат 100% крушките са достатъчно силни. Но иначе си прав кой ти гледа, като не пуснеш те псуват.
            Алфа ромео 75 2.0
            Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщение
              Нямаш никви проблеми, само че да знаеш ще е следващата седмица средата сигурно, че ми е натоварено сега и едва ли ще успея да я закарам.
              Няма проблеми когато и да е : ) Аз съм в Пловдив не ми пречи да скокна до София,и колко време отнема монтажа

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Батка,давай да взимаме един комплект за двамата на по 2 фара...........навит ли си ??????
                само модула дали ще работи само за 2 ? и дали няма да е само 1 модула, демек да трябва да вземем още един

иначе съм навит
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

само модула дали ще работи само за 2 ? и дали няма да е само 1 модула, демек да трябва да вземем още един

иначе съм навит
                  Ми кат гледам едната двойка е с един модул,демек ще трябва най-много да се удължат кабелите за единия ринг ....

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Ми кат гледам едната двойка е с един модул,демек ще трябва най-много да се удължат кабелите за единия ринг ....
                    еми айде да взимаме 35 пари нищо не е

аз моите няма да ги монтирам скоро сигурно, ама няма да са първото нещо дето съм си взел и чака да бъде сложено на колата години наред DDDDD
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

еми айде да взимаме 35 пари нищо не е

аз моите няма да ги монтирам скоро сигурно, ама няма да са първото нещо дето съм си взел и чака да бъде сложено на колата години наред DDDDD
                      Ххахахаха,ако мислиш че аз ще го монтирам бързо...............нали се сещаш какво разглобяване е,броня долу,после фарове,разглобяване внимателно на фаровете/тамън ще им измия лупите/.Пиши едно л.с. да се разберем.

Comment

Колеги ето снимки как изглежда това животно. Колегата Mury искаше да се изключват когато светят късите и незнам дали ще стане щото модула се връзва към габаритите с плюс и минус просто. Аз така или иначе неразбирам и ше ми го прави мой познат.
                        Attached Files
                        Алфа ромео 75 2.0
                        Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Не си правете колите пишман БМВ-та !!
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            На 159-ката няма да изглеждат зле такъв тип светлини.
                            Добре е обаче да се свържат с модул за дневни светлини и да светят само те, без габарит или къси.
                            Мое мнение, естествено.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Колега аз доста мразя BMWтата поради ред причини, но и при тях има някои неща, които ми харесват. Angel eyesа е едно от тях но искам да кажа, че в никакъв случай няма да си правя алфата по тяхно подобие!!!!!! Просто самия ефект ми харесва и се справям с проблема, че са ни сложили по 8 фара на предниците и никъде лед светлини. (сега си смених ксенона 345 лв. крушките - обслужването на колата не е толкова).
                              Алфа ромео 75 2.0
                              Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=cNhUq85xm6Q
                                '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Working...
                                X